Däck för Opel ASTRA H


De vanligaste däckstorlekar förOpel ASTRA H

185/65 R15 27% bilar Opel ASTRA H använder denna däckstorlek Vinter » sommar »
205/55 R16 27% bilar Opel ASTRA H använder denna däckstorlek Vinter » sommar »
195/65 R15 23% bilar Opel ASTRA H använder denna däckstorlek Vinter » sommar »
225/45 R17 6% bilar Opel ASTRA H använder denna däckstorlek Vinter » sommar »
195/60 R15 4% bilar Opel ASTRA H använder denna däckstorlek Vinter » sommar »

Hur att bestämma storleken på däcken?

Däckets storlek kan vara mycket lätt upptäcks. Det enklaste sättet är att titta på befintliga däck på ditt fordon. Din däckstorlek på sidan av däcket kommer att listas i formatet 215/60 R16. Oftast kan du hitta honom på samma ställen som de är markerade på bilden.


Vinterdäck för Opel ASTRA H

För din bil valt vi dimension 185/65 R15, eftersom detta är den vanligaste däckets storleken för Opel ASTRA H . Det kan hända, att det inte är din storlek - i detta fall, använda formuläret nedan.
Skriv en mätning: /R

För din dimension som vi inte har tillräckligt med data, så visar vi däcken, som testades en gång eller flera gånger.

Alla tillgängliga vinter däck tester för Opel ASTRA H

Vinterdäck är avsedda att användas under vinterförhållanden, ofta i snö, is, men även i mycket låga temperaturer. Skillnaden mellan sommar och vinter däck är i det faktum att de har speciellt anpassade för den vinter mönstret så som den lugna henne, i snö och is. De är också gjorda av mjukare gummi som håller sig flexibelt även i lägre temperaturer, vilket bidrar till att bättre däck vidhäftning till vägen. Kvalitet vinterdäck är ofta mer viktigt än enheten till alla fyra hjulen (AWD, 4 x 4), ABS, ESP, etc. -utan dem, ingen av dessa system inte fungerar tillförlitligt. Så det lönar sig att veta vid valet av vinterdäck för din bilmodell - Opel ASTRA H Särskild uppmärksamhet.


Sommardäck för Opel ASTRA H

För din bil valt vi dimension 185/65 R15, eftersom detta är den vanligaste däckets storleken för Opel ASTRA H . Det kan hända, att det inte är din storlek - i detta fall, använda formuläret nedan.
Skriv en mätning: /R

För din dimension som vi inte har tillräckligt med data, så visar vi däcken, som testades en gång eller flera gånger.

Alla tillgängliga sommar däck tester för Opel ASTRA H


Alla-säsongen däck Opel ASTRA H

Alla-säsongen däck är utformade för året-runt drift, inklusive torra vägar och regn, men en period är inte riktade. De är i allmänhet gjorda av hårdare material, vilket är dåligt speciellt vid lägre temperaturer. Alla-säsongen däck kunde liknas vid teniskám och vinter däck till pohorkám. Du kan också gå i gympaskor på vintern, men det är verkligen inte så trevlig heller säker. Dessutom är det inte lämpligt att sätta vinterdäck på endast en axel av bilen. Om du lägger vintern endast på drivaxeln på bil med framhjulsdrift, framhjulen kommer att ha mycket större grepp än bak, vilket resulterar i stora instabiliteten i bakaxeln – bilen ofta kommer att gå "i sidled". Situationen är liknande om du sätta vinterdäck på bakhjulen endast på bilar med en bakre axel-driven bakhjulen har greppet, men bilen blir inte på snön att fungera. Också inte en bra idé att ha vinterdäck på bilen under hela året – tenderar att vara bullrigare och mycket mer i varmt väder lockar – detta beror på att de är gjorda av mjukare material. Som vi vet är inte trevligt att byta däck i en 2xročně, s.r.o., men även detta kan lösas genom att köpa extra uppsättningar av fälgar för vinterdäck. Därför, om du någon kommer att säga att vinterdäck är värdelösa, tror inte på honom, denna investering kan rädda dig från mycket högre kostnader än på vinterdäck.
Testa alla-säsongen däck »
-->
TOPlist